tisdag 21 augusti 2012

EGO-jewelry och Lena PH


Lena PH bär ett hjärta från EGO-jewelry

Vi har nu fått påfyllning av massa EGO -jewelry smycken. Hela butiken svämmar över av fantastiskt vackra smycken som passar till vardag och till fest.
EGO - jewelry håller förstklassig kvalitet och är tillverkat av 925 sterling silver. I den nya kollektionen "EGO exclusive" är allt silver även rhodiumpläterat vilket gör att det väldigt mycket liknar vitt guld. Alla stenar är cubik zirikoner som är en diamantliknande sten, syntetiskt framställd.

EGO-jewelry är svenskdesignat och har en tidlös och stilren design som håller livet ut. Hjärtat som Lena bär är designat av Melani Nevrkla.

Smyckena är indelade i; Slätt och stilrent - mycket stela armband och halsband. Cubik zirikoner - diamantliknande och exklusiva smycken, ringar, halsband och örhängen. Pärlor - klassiska pärlhalsband och örhängen i vitt, grått, svart eller champagnefärgade pärlor. EGO nature - som är en ny kollektion, trendig och som hämtat inspiration från naturen. Det finns även namnbrickor och massiva stavar som vi kan stämpla och gravera på. Kom in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt!




Inga kommentarer: